Cas pane
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Puneti intr-o tigaie ulei, incalziti la foc mediu. Intre timp dati casul prin oul batut in care ati pus sare si piper, apoi prin faina, apoi prin ou din nou si prin faina-repetati de cateva ori pana este tapetat bine cu faina si ou.
- Puneti casul in tigaie si prajiti cam 3 minute pe o parte, apoi intoarceti. Casul ca avea o crusta aurie pe ambele parti si va incepe sa curga.Luati de pe foc si serviti cald cu salata de sfecla rosie si hrean.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Daca puneti in oul batut si 2 catei de usturoi zdrobiti, gustul va fi magnific!!!!!!!!!!!!!!
anonymous
Da , ceva deosebit !
anonymous
Imi place reteta foarte mult
anonymous
Este o reteta arhicunoscuta si nu aduce nimic nou!
Punctează această reţetă