Biluțe de ricotta pentru aperitiv!
O rețetă ușoară și rapidă la aperitiv: bile de ricotta. Nu ezitați să invitați copiii în timpul confecționării acestor bile de ricotta, este o activitate de care, fără îndoială, se vor bucura ;-)
Ingrediente
12
Preparare
Amestecați ricotta cu uleiul de măsline, sare și piper.
Formați bile folosind lingurițe.Dați aceste bile prin nucă zdrobită, migdale și fistic. Le puteți acoperi și cu cepșoară tocată. Puneți la frigider înainte de a degusta.
Iată, aveți un aperitiv care va încânta pe toată lumea!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
E
EuCrC,
08/01/2024
250 g n-o fi cam putin pentru 12 portii (persoane)?
Daca ar fi 12 bile, inseamna cam 20g pentru o bila. Ar iesi trei seturi de 4 bile a 80g setul.
Putem sa ne inspiram si de la bastonasele din branza de capra de la alimentara din colt.
