Petitchef

Bastonase cu branza

Aperitiv
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Foile de placinta se decongeleaza. Daca va grabiti, puteti sa le puneti in cuptorul incalzit anterior pentru vreo 5 minute. Insa astfel riscati sa vi se cam lipeasca foile intre ele.
  • Folie de placinta se formeaza sub forma unor dreptunghiuri de dimensiunile aproximative de 30/20 cm.Se vor folosi cate doua foi deodata.Se marunteste branza si se amesteca cu oul si mararul.
  • Umplutura se aseaza in centrul dreptunghiului, iar prima impaturire va consta in indoirea celor doua margini lungi. Nu va speriati daca umplutura vi se imprastie putin , nu e nici o problema.
  • Pe urma se ruleaza sub forma de bastonas.
    Se pun in ulei incins si se prajesc circa 3 minute de ambele parti.Se scot pe hartie absorbanta, dupa care sunt numai bune de servit.Se pot servi atat calde, cat si reci.


Poze

Bastonase cu branza
Bastonase cu branza - poza 2
Bastonase cu branza - poza 3
Bastonase cu branza - poza 4
Bastonase cu branza - poza 5
Bastonase cu branza - poza 6
Bastonase cu branza - poza 7
Bastonase cu branza - poza 8
Bastonase cu branza - poza 9

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tartine cu brânză de capră si somon fumé
Tartine cu brânză de capră si somon fumé
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Bagel cu somon, castravete si crema de branza
Bagel cu somon, castravete si crema de branza
1 porții
11 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu somon
Cartofi umpluti cu somon
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Blini cu somon si avocado
Blini cu somon si avocado
16 porții
22 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
2 porții
19 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza Burduf - mandria stanelor de munte Branza Burduf - mandria stanelor de munte

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează