Verrines cu raclette

votează acum
Antreuri
Foarte ușor
23 min

Raclette ne place atât de mult încât o mâncăm chiar și la aperitiv! Atentie însa, nu se pune problema să o prezentăm în vreun fel: într-un pahar va rog! O prezentare șic. Deci, vă tentează să o testați?

Ingrediente

4

Materiale

  • 4 pahare fără picior

Preparare

Preparare10 min
Gătire13 min
  • Verrines cu raclette - Preparare etapa 1Înțepați cartofii și puneți-i într-un castron. Adăugați un strop de ulei de măsline, sare și piper și gătiți-i, acoperit, în cuptorul cu microunde timp de 8 minute.
  • Verrines cu raclette - Preparare etapa 2Tăiați cartofii fierți în bucăți mici. Topiți untul într-o tigaie. Rumeniți cartofii cu ierburi de Provence timp de 5 minute. Ar trebui să devină maro auriu.
  • Verrines cu raclette - Preparare etapa 3Tăiați feliile de Raclette în 4 și mezelurile în bucăți mici. Puneți bucăți de cartofi în verrine apoi acoperiți cu 3 bucăți de raclette.
  • Verrines cu raclette - Preparare etapa 4Acoperiți cu bucăți de mezeluri (aproximativ 1 felie pe pahar) apoi puneți cartofi.
  • Verrines cu raclette - Preparare etapa 5La sfârșit se adaugă deasupră o bucata de raclette si o bucata de mezel.Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Dăcă vreți să fiți siguri că brânza se topește bine, puneți cartofii în verrine când sunt fierbinți. De asemenea, puteți acoperi verrinele cu folie alimentară sau folie de aluminiu pentru a păstra căldura înăuntru. :-)

Echipamente de gătit

microunde
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: