Tarta cu telemea si rosii

Antreuri
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Iti trebuie o tava dreptunghiulara mica sau o forma de tarta cu diametrul de 24 cm. Am folosit:

Preparare

Preparare10 min
Gătire35 min
  • Ochii vad, burtica pofteste :) . Cand am vazut zilele trecute tarta aceasta la Edith am stiut ca va sta curand si pe masa noastra. Rosiile incep sa prinda gust si culoare, taranii ne imbie cu branza proaspata, asa ca nu am stat pe ganduri.

    Aluatul il decongelezi din vreme la temperatura camerei. Preincalzesti cuptorul la 200 de grade.
    Intr-un bol amesteci smantana cu ouale (foto 1), cu furculita zdrobesti branza si o adaugi in amestec (foto 2). Rosiile le feliezi subtire (foto 3). Pui aluatul in forma, tai surplusul, torni umplutura si asezi uniform rosiile (foto 4). Presari piper si bagi la cuptor pentru 30-35 de min. Optional, in umplutura poti amesteca si o legatura de ceapa verde taiata marunt sau marar tocat.

    Lasi putin tarta in forma sa se racoreasca si sa se dezumfle. Desi nu se taie feliile la fel de estetic, mi s-a parut mai gustoasa calda decat rece, dar se poate servi in ambele variante. Pofta buna!

Punctează această reţetă

Dulceata_de_trandafiriDulceata_de_trandafiri

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Miahaeladia

Exceptionala.

am gătit această rețetă
abuz

Maria

Foarte buna

abuz

Mihai

Pentru adicor: prima cifra (inainte de punct) nu are nimic cu gramaju(l!).. e un numar de ordine, daca vrei....

abuz

adicor

Imi pare rau,dar nu am reusit sa inteleg gramaju...!!!

abuz

anonymous

WOW..... very good (foarte buna) Multumesc.

abuz

anonymous

Felicitari pt. reteta si gustoasa. Sigur o voi gati in mod repetat pt. familia mea.

abuz

anonymous

Interesant,par OK

abuz

anonymous

Imi place !

abuz

anonymous

Oooooooooooooooooo

abuz

anonymous

Ok o sa o incerc

abuz
  • pagina 1 / 2