Mod de preparare pentru reteta de salata de conopida
Conopida se spala si se lasa pret de cateva minute in apa clocotita, cu putina sare. Dupa ce s-a inmuiat foarte putin, se trece prin jetul de apa rece sau se tine intr-un vas cu gheata, dupa care se da deoparte.
Se curata ceapa, se spala si se toaca rondele, cat mai marunt.
Se amesteca ceapa cu maslinele si conopida, se presara putina sare, eventual, putin piper negru proaspat macinat, dar si uleiul de masline. Se serveste imediat!
Am auzit de tot felul de măsuri și măsurători dar, asta cu „o cană de conopidă” m-a dat pe spate. (după asta îți poți da seama că ești perfect paralel(ă) cu ale gătiului) :) :) :) :) :) :) :) :) Gabriel PS: spre deosebire de tine,eu,am curajul răspunderii și semnez !
Comentarii (14):
Buna ar fi si cu maioneza
Savant, nu altceva...:-)
Simpla sanatoasa,rapida
Salata o fi buna,ce sa spun...Dar conopida masurata cu cana!?N-am auzit de cand merg pe jos!
Am auzit de tot felul de măsuri și măsurători dar, asta cu „o cană de conopidă” m-a dat pe spate. (după asta îți poți da seama că ești perfect paralel(ă) cu ale gătiului) :) :) :) :) :) :) :) :) Gabriel PS: spre deosebire de tine,eu,am curajul răspunderii și semnez !
2 cani si jumatate buchetele de conopida??? masori cantitatea de conopida in cani? pur si simplu stupid
Am s-o incerc chiar astazi
In sfarsit o reteta mai usoara,fara prea multe grasimi.MERSI o voi incerca
SIMPLU SI SANATOS
Super,am mancat chiar azi