Salata de conopida
Light si racoritor.
Ingrediente
1
Rețete inrudite
-
Salata panzanella - salata italiana
-
Salată de pepene verde, feta, avocado și castraveti: extra fresh!
-
Salata greceasca sau horiatiki
-
Salata de tortellini
Preparare
Preparare5 min
Gătire10 min
- Mod de preparare pentru reteta de salata de conopida
Conopida se spala si se lasa pret de cateva minute in apa clocotita, cu putina sare. Dupa ce s-a inmuiat foarte putin, se trece prin jetul de apa rece sau se tine intr-un vas cu gheata, dupa care se da deoparte. - Se curata ceapa, se spala si se toaca rondele, cat mai marunt.
- Se amesteca ceapa cu maslinele si conopida, se presara putina sare, eventual, putin piper negru proaspat macinat, dar si uleiul de masline. Se serveste imediat!
Sanatate acasa http://sanatate-acasa.net
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
12/10/2014
Salata o fi buna,ce sa spun...Dar conopida masurata cu cana!?N-am auzit de cand merg pe jos!
12/10/2014
Am auzit de tot felul de măsuri și măsurători dar, asta cu „o cană de conopidă” m-a dat pe spate. (după asta îți poți da seama că ești perfect paralel(ă) cu ale gătiului) :) :) :) :) :) :) :) :) Gabriel PS: spre deosebire de tine,eu,am curajul răspunderii și semnez !
25/01/2014
2 cani si jumatate buchetele de conopida??? masori cantitatea de conopida in cani? pur si simplu stupid
E