Se curata telina, se spala si se taie in baghete subtiri, iar o portocala se curata si se taie felii, apoi baghete. Separat, intr-un vas, se amesteca frunzele de salata si ceapa verde taiate rondele, usturoiul feliat si rosiile ciresine taiate in sferturi. Legumele si salata verde din vas se stropesc cu putin otet, se adauga telina si portocala taiate, dupa care se amesteca impreuna. Intr-un castronel se amesteca concentratul de supa, piperul si zeama de la portocala ramasa, apoi se adauga si uleiul, iar cu acest amestec se stropeste salata. Sfaturi practice: Datorita portocalei, salata este dulceaga si se recomanda folosirea unor frunze de salata mai amarui. Salata verde se poate inlocui cu untisor, laptuci sau rucola.
Comentarii (14):
Tare
Dupa ce o s-o prepar voi face so comantariile necesare!
F.sanatoasa gustoasa
Foarte buna si sanatoasa!
F.sanatoasa
Foarte bun
TARE
Ideala pentru mine care sunt diabetica...multumesc !!!
O salata extrem de usoara din punct de vedere financiar si digestiv ,dar si extrem de sanatoasa !
Pofta buna !