Quiche de sparanghel

Antreuri
Ușor
50 min

sparanghel, oua, orez

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Fierbeti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj si lasati-l sa se raceasca.
    Curatati , spalati si taiati capetele tari ale sparanghelului, apoi lasatii intr-un castron cu apa sarata.
  • Puneti orezul intr-un castron si amestecati-l cu 2 albuse. Adaugati jumatate din parmezan si amestecati.
  • Luati o tava rotunda de cuptor , puneti in ea o hartie de copt si ungeti cu unt marginile acesteia. Varsati orezul , nivelati-l bine si dati-l in cuptorul incins la 220 grade timp de 10 minute.
  • Intre timp, intr-un alt castron amestecati cele 2 galbenuse cu branza crema. Mixati cu telul adaugand laptele, sarea si restul de parmezan.
  • Scoateti tava din cuptor si turnati compozita de oua si branza. Adaugati sparaghelul distribuindu-l in sens circular. Dati din nou la cuptorul incins la 180 grade timp de 30 minute. Lasati-l sa se raceasca puneti-l apoi pe o farfurie si taiati-l.

Punctează această reţetă

MMaria2006

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

irina_c2022_3

irina_c2022_3

Simplu, delicios si sanatos!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Sanatos!

abuz
CookWithAna

CookWithAna

Imi place sparanghelul la nebunie, o reteta delicioasa si sanatoasa!!!

abuz

anonymous

Foarte bun !

abuz

anonymous

Nu as manca asa ceva

abuz