Pate de linte

PATE DE LINTE
Antreuri
Foarte ușor
1 h 15 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire1 oră
  • Lintea se pune in apa de seara pana dimineata sau pentru cel putin 4 ore.
    Se va pune la fiert pana va scadea apa.
    Cartofii se fierb in coaja, se curata, se paseaza impreuna cu lintea sau se dau prin masina de tocat.
    Se adauga usturoiul pisat, mustarul.
    Se bate totul cu mixerul pana se face o pasta fina.
    Condimentam cu sare si piper.

    Bon Appetit!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Delicios!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am facut supa crema de linte EXCELENTA

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz

anonymous

Am facut/o acum si e foarte buna
multumesc

abuz

anonymous

Excelent !

abuz

gabem1959

NU MAI FOLOSIȚI CUVINTELE AIUREA !!! DOCUMENTAȚI-VĂ ÎNAINTE ȘI DUPĂ ACEEA DAȚI DENUMIREA (RESPECTIV FELULUI DE MÂNCARE ÎN ACEST CAZ). PATEUL E UNA ȘI CE-I AICI E ALTA (PIURE,CREMĂ, ORICE ALTCEVA). S-AUZIM DE BINE ! GABRIEL

abuz

anonymous

Merita incercat, se arata a fi buna reteta

abuz

anonymous

Pare interesanta!!!

abuz

anonymous

Bine.

abuz

edithke

Excelent

abuz
  • pagina 1 / 2