Pate de linte

Ingrediente
8
Preparare
Preparare15 min
Gătire1 oră
- Lintea se pune in apa de seara pana dimineata sau pentru cel putin 4 ore.
Se va pune la fiert pana va scadea apa.
Cartofii se fierb in coaja, se curata, se paseaza impreuna cu lintea sau se dau prin masina de tocat.
Se adauga usturoiul pisat, mustarul.
Se bate totul cu mixerul pana se face o pasta fina.
Condimentam cu sare si piper.
Bon Appetit!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
G
gabem1959,
12/05/2013
NU MAI FOLOSIȚI CUVINTELE AIUREA !!! DOCUMENTAȚI-VĂ ÎNAINTE ȘI DUPĂ ACEEA DAȚI DENUMIREA (RESPECTIV FELULUI DE MÂNCARE ÎN ACEST CAZ). PATEUL E UNA ȘI CE-I AICI E ALTA (PIURE,CREMĂ, ORICE ALTCEVA). S-AUZIM DE BINE ! GABRIEL
E