Foietaj cu branza
Ingrediente
8
Preparare
Preparare30 min
Gătire25 min
- Mai intai se pregateste umplutura:
Amestecam branza cu 2 oua,cascavalul ras,parizerul taiat bucatele,patrunjel,sare dupa gust,piper asemenea.Se amesteca bine sa iasa o pasta.
Intindem foaia de aluat pe masa de lucru si decupam din ea forme rotunde pe care le asezam in tava.Se bate oul ramas si cu el se ung formele din tava, iar deasupra fiecareia se aseaza alta forma rotunda dar cu un mic decupaj in mijloc,unde vom aseza apoi pasta din branza.
In pachetul cu foietaj sunt doua foi.Eu am facut dintr-una forme patrate si din alta forme rotude.Decupajul la cele patrate a fost in forma de steluta.Si ca sa nu fac risipa de aluat am asezat-o si pe ea deasupra.
Se incinge foarte bine cuptorul si se coc pana se umfla si se rumenesc.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
G