Chiftelute de pui cu susan
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- 1. Facem o compozitie omogena din carnea de pui tocata, legumele putin calite in ulei, verdeata tocata marunt ( in cazul in care nu avem putem apela si la varianata de verdeata uscata), oul si miezul de paine inmuiat in lapte ( si apoi bine stors), sare si piper.
2.Din compozitia rezultata se formeaza mici chiftelute rotunde, care se pun la odihnit pe o tava incapatoare- bine tapetata cu faina.
3. Peste chiftelute se mai presara susanul alb, apoi le tavalim bine prin faina si le modelam, iar la final le sufundam in baie de ulei incins; cand sun gata -devin aurii se scot la scurs pe prosoape de hartie , astfel incat sa nu fie imbibate cu ulei...delicioase!
P.S: carnea de pui se poate inlocui si cu alte tipuri de carne ( vita sau porc).
pentru ca imi place gustul eu am pus susan chiar si in compozitie : )
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
De ce să prăjim nu merge să le băgăm la cuptor ?
anonymous
Acum fac si eu!!!
anonymous
SUPER IMI PLACE
anonymous
Delicioase !
anonymous
Nu se pune si marar?
anonymous
Intr-adevar,o reteta delicioasa!Eu nu folosesc paine ci cartof fiert,iar rezultatul este de necontestat!
O zi cat mai placuta!
anonymous
Eu inlocuiesc painea cu pesmet si nu mai dau prin faina.Compozitia sa fie moale si este f.gustos si ceva mai dietetic neavand faina prajita.
anonymous
Da o cunosc de mult , o poti face din ce iti trece prin minte chiar si din cartofi , pofta buna si multumesc Ptitchef pentru retete
anonymous
Excelent!
anonymous
Foarte bune!
Punctează această reţetă