Pentru feliat e recomandata o razatoare semiprofesionala care feliaza foarte repede. Se feliaza toate legumele dupa ce au fost spalate si curatate. Patrunjelul se spala si se toaca marunt.
Se aseaza toate legumele pe tavile deshidratorului, in ordinea dorita, chiar si sprapuse. Se porneste aparatul si in functie de parametrii si functiile acestuia se lasa "la munca" cateva ore bune pana se usuca complet legumele. La mine a durat aproximativ 9 ore.
Se dau legumele prin blender sau rasnita de cafea. Misoase extraordinar. Se pastreaza in recipiente ermetice.
Va indemn cu incredere sa incercati. Reteta se poate face si fara deshidrator. Legumele feliate se aseaza in tavi pe hartie de copt si se dau la cuptor la cea mai mica putere a focului si se lasa cu usa deschisa la cuptor timp de cateva ore bune (5-7 ore). Dupa deshidratarea completa se macina.
Comentarii:
Cautam de mult asa ceva.Multumesc.
BRAVO !