Se face un caramel din 150 g zahar, ca sa aiba o culoare roscata.
Cand caramelul s-a facut,il tragem de pe foc si adaugam apa si restul de zahar si punem iarasi pe foc, pana cand se topeste zaharul.
Cand caramelul s-a facut,il tragem de pe foc si adaugam apa si restul de zahar si punem iarasi pe foc, pana cand se topeste zaharul.
Amestecam, turnam siropul de zahar, racit si framantam. Aluatul rezultat il intindem intr-o foaie nu prea subtire si decupam cu forma.
Intr-o tava unsa asezam formele si punem la cuptorul incins cam 20 de minute. Cand sunt gata, din zaharul pudra amestecat cu putina apa facem o glazura cu care glazuram fiecare turta dulce. Presaram bombonele pentru decor si le punem pe o farfurie sa se usuce.
Cand a vazut ca sunt cam tari, le-a lasat sa se raceasca si apoi le-a pus intr-o punga de plastic cu platou cu tot.
Comentarii:
Este o reteta minunata