Turta dulce, de post

Turta dulce, de post
Altele
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Se arde zaharul, la foc mic sa nu se arda; se stinge apoi caramelul cu apa si se lasa pe foc pana cand acesta se topeste.
  • Se lasa la racit.In siropul obtinut se amesteca faina, bicarbonatul, praful de copt Se adauga mirodeniile si uleiul si se amesteca totul foarte bine.
  • La sfarsit se adauga nuca, taiata mai mare, cu cutitul. Se adauga si rahatul taiat bucatele si dat prin faina. Se toarna compozitia in tava mare de aragaz, tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit cca. 25-30 de minutesau pana cand o scobitoare, pe care o introduceti in mijlocul blatului, iese curata.

Punctează această reţetă

Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Fff buna !!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Complimenti !!!!

abuz

anonymous

Amintiri din copilarie! multumesc

abuz