Petitchef

Tort la metru

Altele
6 porții
50 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Pentru blat:

Pentru crema:

Pentru glazura:

Preparare

  • Se bat spuma cu zaharul pana compozitia devine lucioasa si nu curge de pe lingura. Se freaca galbenusurile cu uleiul si se adauga.
  • Se amesteca apoi cu faina si praful de copt si se imparte aluatul in doua,la una din parti adaugandu-se cacao.
  • Se toarna compozitia in tavile unse cu margarina si se coace la foc potrivit aproximativ 40 minute.
  • Se lasa sa se raceasca apoi se taie cele doua checuri felii. Se freaca margarina cu zaharul vanilat.
  • Se prepara budinca conform indicatiilor de pe plic se adauga o lingurita de colorant si se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit se amesteca cu margarina.
  • Se lipesc feliile de chec intre ele cu crema,alternand una alba cu una neagra ,pana reconstituim checul.eu le-am pus pe un ceolofan si dupa ce am terminat operatiunea am infasurat toruletul in el si am dat jumatate de ora la frigider.
    Pentru crema :
    Fiindca mi-a ramas ceva crema nu m-am indurat sa o risipesc si am pus-o deasupra.
  • Pentru glazura :
    Am preparat apoi glazura neagra:am topit ciocolata neagra impreuna cu doua linguri de margarina intr-o craticioara la bain marie si am turnat-o deasupra.
    Apoi am preparatsi glazura de ciocolata alba,dar am adaugat o lingurita de colorant rosu si am facut-o roz.cu ajutorul unei lingurite am facut niste dungulite ca sa-i schimb putin aspectul.
    Am lasat-o peste noapte la frigider. Se taie apoi pe diagonala,ca sa apara dungile verticale.


Poze

Tort la metru
Tort la metru - poza 2
Tort la metru - poza 3
Tort la metru - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

01/02/2014

Foarte buna

(0) (0) Abuz
13/03/2013

Super buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează