Se bat spuma cu zaharul pana compozitia devine lucioasa si nu curge de pe lingura. Se freaca galbenusurile cu uleiul si se adauga.
Se amesteca apoi cu faina si praful de copt si se imparte aluatul in doua,la una din parti adaugandu-se cacao.
Se toarna compozitia in tavile unse cu margarina si se coace la foc potrivit aproximativ 40 minute.
Se lasa sa se raceasca apoi se taie cele doua checuri felii. Se freaca margarina cu zaharul vanilat.
Se prepara budinca conform indicatiilor de pe plic se adauga o lingurita de colorant si se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit se amesteca cu margarina.
Se lipesc feliile de chec intre ele cu crema,alternand una alba cu una neagra ,pana reconstituim checul.eu le-am pus pe un ceolofan si dupa ce am terminat operatiunea am infasurat toruletul in el si am dat jumatate de ora la frigider. Pentru crema : Fiindca mi-a ramas ceva crema nu m-am indurat sa o risipesc si am pus-o deasupra.
Pentru glazura : Am preparat apoi glazura neagra:am topit ciocolata neagra impreuna cu doua linguri de margarina intr-o craticioara la bain marie si am turnat-o deasupra. Apoi am preparatsi glazura de ciocolata alba,dar am adaugat o lingurita de colorant rosu si am facut-o roz.cu ajutorul unei lingurite am facut niste dungulite ca sa-i schimb putin aspectul. Am lasat-o peste noapte la frigider. Se taie apoi pe diagonala,ca sa apara dungile verticale.
Comentarii:
Foarte buna
Super buna