Preparare simpla si rapida! Am ras morcovii, merele, coaja de lamiae si coaja de portocala. A pus un plic de zahar vanilat peste mere si morcovii rasi si i-a lasat in castron pana am preparat restul.
Intr-un vas am amestecat zaharul, uleiul si Fanta pana cand s-a topit zaharul. Apoi, a adaugat morcovii si merele rase si am amestecat bine, dar cu grija a nu fac pasta din merele rase.
Separat, am amestecat faina cu toate prafurile si a adaugat treptat cate o lingura in amestecul cu mere si morcovi. La sfarsit, am adaugat si cojile rase de la lamaie si portocala.
A pus compozitia intr-o tava, pe hartie de copt, si deasupra eu am pus feliute de banane din loc in loc. A copt in cuptorul incins in prealabil, timp de 50 de minute, la foc potrivit (150°C).
Se lasa sa se raceasca in tava. Se serveste pudrat cu zahar sau cu cacao.