Petitchef

Pateuri cu osanza

Altele
6 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Umplutura :

Preparare

  • Drojdia se freaca cu zaharul si cu putina apa minerala.Osanza am amestecat-o cu o 1 lingura faina ,i-am dat o forma dreptunghiulara ,a impachetat-o intr-o folie si a lasat-o la rece.
  • Faina ,drojdia ,apa minerala ,sarea si otetul se amesteca si se face o coca elastica .Se acopera coca cu o folie si se lasa la crescut 20-25 minute.Dupa dospire luam coca ,o intindem iar deasupra punem osanza care este dreptunghiulara ,coca se impatureste peste osanza .
  • Se lasa la rece 30 de minute.Dupa 30 de minute se intinde o foaie si se impatureste in forma de plic si se da iar la rece 30 de minute.Coca se impatureste de 3 ori iar a treia ora se lasa la rece o ora .
  • Ultima data se intinde coca de o grosime de 2-3 mm si taie patratele si se umple cu ce avem ,se ung pe desuprea cu galbenusul de ou diluat cu putin lapte ,se acopera cu folie si se lasa la crescut 30 de minute.Se coc la o temperatura de 200-210 grade.


Poze

Pateuri cu osanza
Pateuri cu osanza - poza 2
Pateuri cu osanza - poza 3
Pateuri cu osanza - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

14/03/2014

O maninci dupa aspect dar ce iese la sfirsit admir rabdarea altora of doamne........

(0) (0) Abuz
27/12/2012

Buneeee

(0) (0) Abuz
19/12/2012

Buna rau....................

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Yakitori
Yakitori
8 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
Rețetă Mona de pascua
Mona de pascua
8 porții
5 h 25 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Caponata siciliana - petitchef
Caponata siciliana - petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează