Pateuri cu osanza

Altele
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

6

Umplutura :

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Drojdia se freaca cu zaharul si cu putina apa minerala.Osanza am amestecat-o cu o 1 lingura faina ,i-am dat o forma dreptunghiulara ,a impachetat-o intr-o folie si a lasat-o la rece.
  • Faina ,drojdia ,apa minerala ,sarea si otetul se amesteca si se face o coca elastica .Se acopera coca cu o folie si se lasa la crescut 20-25 minute.Dupa dospire luam coca ,o intindem iar deasupra punem osanza care este dreptunghiulara ,coca se impatureste peste osanza .
  • Se lasa la rece 30 de minute.Dupa 30 de minute se intinde o foaie si se impatureste in forma de plic si se da iar la rece 30 de minute.Coca se impatureste de 3 ori iar a treia ora se lasa la rece o ora .
  • Ultima data se intinde coca de o grosime de 2-3 mm si taie patratele si se umple cu ce avem ,se ung pe desuprea cu galbenusul de ou diluat cu putin lapte ,se acopera cu folie si se lasa la crescut 30 de minute.Se coc la o temperatura de 200-210 grade.

Punctează această reţetă

NNela06

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O maninci dupa aspect dar ce iese la sfirsit admir rabdarea altora of doamne........

abuz

anonymous

Buneeee

abuz

anonymous

Buna rau....................

abuz