Pateuri cu osanza
Ingrediente
6
Umplutura :
Rețete inrudite
-
Friand cu sunca si cascaval
-
Flan de legume: trucul perfect pentru a-i face pe copii să-l mănânce
-
Sosul big mac - adevărata rețetă dezvăluită în sfarsit!
-
Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Drojdia se freaca cu zaharul si cu putina apa minerala.Osanza am amestecat-o cu o 1 lingura faina ,i-am dat o forma dreptunghiulara ,a impachetat-o intr-o folie si a lasat-o la rece.
- Faina ,drojdia ,apa minerala ,sarea si otetul se amesteca si se face o coca elastica .Se acopera coca cu o folie si se lasa la crescut 20-25 minute.Dupa dospire luam coca ,o intindem iar deasupra punem osanza care este dreptunghiulara ,coca se impatureste peste osanza .
- Se lasa la rece 30 de minute.Dupa 30 de minute se intinde o foaie si se impatureste in forma de plic si se da iar la rece 30 de minute.Coca se impatureste de 3 ori iar a treia ora se lasa la rece o ora .
- Ultima data se intinde coca de o grosime de 2-3 mm si taie patratele si se umple cu ce avem ,se ung pe desuprea cu galbenusul de ou diluat cu putin lapte ,se acopera cu folie si se lasa la crescut 30 de minute.Se coc la o temperatura de 200-210 grade.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: