Panglici din foietaj

Altele
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Cat se poate de simplu. Se intelege si doar privind imaginile. Se taie din foietaful intins, fasii de cca. 1 cm latime si de 18-20 cm lungime.
  • Apoi cu ajutorul unei pensule, se ung cu ou batut. Se coloreaza cu paprica, sau orice praf de ardei. Puteti improviza orice culoare doriti. A mai presarat rozmarin uscat.
  • Ca sa se coloreze uniform fasiile, prafurile se cern printr-o sita mica de ceai. Apoi se presara sare mare.
  • Se pliaza, nu foarte strans ca sa nu se lipeasca si se strapunge cu un bat de frigarui.
  • Se aranjeaza si se da cu ou si pe spate. Intrucat aluatul se incalzeste in timpul pregatiri, inainte de a fi dat la cuptor se mai da la rece.
  • Cuptorul trebuie sa fie incins, tare la inceput, apoi se reduce temperatura. Sunt de efect, deci isi pot gasi locul pe orice masa festiva.

Punctează această reţetă

Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelente !!

abuz