Paine cu orez
Ingrediente
6
Cost estimat: 1.54Euros€ (0.26€/porție)
Rețete inrudite
-
Pâine arici umplută în stil tartiflette
-
Paine impletita aromata cu pesto
-
Pâine cu usturoi în stil stea
-
Paine cu usturoi si patrunjel
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Este foarte important ca orezul sa nu fie fierbinte, altfel va distruge drojdia! Totodata, daca orezul nu este bine scurs aluatul va fi foarte umed.
- In cazul in care se foloseste orez preparat anterior ca garnitura, se va avea in vedere ca acesta are deja sare adaugata si se va reduce putin din cantitatea care se pune in paine.
- In cuva masinii de paine se adauga ingredientele in urmatoarea ordine : apa, oul, uleiul sau untul, faina, orezul, laptele praf, drojdia, sarea si zaharul. Drojdia nu trebuie sa se atinga cu sarea sau zaharul.
- Se seteaza masina pe programul normal, gramaj 750 g si coaja medie. La sfarsitul programului se scoate si se lasa la racit pe un gratar metalic.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 316Kcal
- Carbo: 58.5g
- Grăsimi: 3.5g
- Grăsimi sat.: 1.6g
- Proteine: 10.6g
- Fibre: 3.1g
- Zahăr: 4g
- ProPoints: 8
- SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (148g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: