Miere de papadie

Miere de papadie
Altele
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Florile de papadie se pun la fiert, la foc mic, intr-un litru de apa rece. Se lasa sa dea in cateva clocote, dupa care se ia oala de pe foc si se lasa pana a doua zi.
  • Se strecoara siropul printr-o sita. Se amesteca lichidul cu 1 kg de zahar nerafinat si feliile de la o jumatate de lamaie (fara coaja).
  • Siropul se pune iar pe aragaz, la foc mic. Se lasa pe foc pana cand se stabileste consistenta lui: nici prea gros, nici prea subtire.
  • Colega mea spunea ca are un gust delicios, asemanator cu mierea de albine.
  • Tu ai gustat vreodata miere de papadie? Daca da, spune-ne si noua unde si cum a fost

Punctează această reţetă

Pofticioasa SefaPofticioasa Sefa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Este foarte buna...

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Mierea de papadie este foarte buna am facut si eu cateva borcane dupa reteta de mai sus si a iesit grozav :)

am gătit această rețetă
abuz
sib_r2015

sib_r2015

Si eu am facut.din 120 flori papadii.jumatate kg zahar si 1 pliculet sare de lamaie.foarte buna.reteta o am de la bunica mea.evident tot ce zice si face buni iasa excelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super bunaaa.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am facut si eu anul trecut este minunata. Maine plec la cules flori,la noi a inflorit.

abuz

anonymous

Felicitari aveti retete foarte bune!

abuz

anonymous

Gustoasa si sanatoasa

abuz

anonymous

E excelenta,eu am mai facut de multe ori

abuz

anonymous

Eu o fac de vreo 3 ani si e super!

abuz

anonymous

F.buna

abuz
  • pagina 1 / 4