Miere de papadie

Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Florile de papadie se pun la fiert, la foc mic, intr-un litru de apa rece. Se lasa sa dea in cateva clocote, dupa care se ia oala de pe foc si se lasa pana a doua zi.
- Se strecoara siropul printr-o sita. Se amesteca lichidul cu 1 kg de zahar nerafinat si feliile de la o jumatate de lamaie (fara coaja).
- Siropul se pune iar pe aragaz, la foc mic. Se lasa pe foc pana cand se stabileste consistenta lui: nici prea gros, nici prea subtire.
- Colega mea spunea ca are un gust delicios, asemanator cu mierea de albine.
- Tu ai gustat vreodata miere de papadie? Daca da, spune-ne si noua unde si cum a fost
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este foarte buna...
am gătit această rețetă
anonymous
Mierea de papadie este foarte buna am facut si eu cateva borcane dupa reteta de mai sus si a iesit grozav :)
am gătit această rețetă

sib_r2015
Si eu am facut.din 120 flori papadii.jumatate kg zahar si 1 pliculet sare de lamaie.foarte buna.reteta o am de la bunica mea.evident tot ce zice si face buni iasa excelent
am gătit această rețetă
anonymous
Super bunaaa.
am gătit această rețetă
anonymous
Am facut si eu anul trecut este minunata. Maine plec la cules flori,la noi a inflorit.
anonymous
Felicitari aveti retete foarte bune!
anonymous
Gustoasa si sanatoasa
anonymous
E excelenta,eu am mai facut de multe ori
anonymous
Eu o fac de vreo 3 ani si e super!
anonymous
F.buna
Punctează această reţetă