Guguluf cu visine

Altele
6 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Intr-un vas mai inalt batem bine cu mixerul , galbenusurile cu zaharul si cu zaharul vanilat pina se albeste si se face ca o spuma.Adaugam uleiul incet ca la maioneza , batand in continuare compozitia.Adaugam faina si amestecam bine de tot cu mixerul.
  • Albusurile le batem spuma cu un praf de sare , apoi le adaugam la coca avand grija sa amestecam incet, de sus in jos albusurile ca sa nu se rupa.
  • O forma de guguluf o ungem cu unt si o tapetam cu faina. Un pumn de visine se imprastie in partea de jos a formei.Adaugam aluatul si presaram apoi celelalte visine date prin faina, peste coca.
  • Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 grade aproximativ 30-40 minute pina se coace guguluful. Se face proba cu scobitoarea si daca este copt, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca in forma. Dupa ce s-a racit acoperim guguluful cu zahar praf si se taie felii.
Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: