Gris cu lapte si sirop de brad

Cu doar 3-4 ingrediente, grisul cu lapte este o reteta simpla, care probabil tuturor ne aminteste de copilarie. Multi l-am mancat simplu, altii cu dulceata (de visine), eu m-am gandit sa-l stropesc cu sirop de brad.
Ingrediente
1
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Intr-o craticioara punem la fiert laptele impreuna cu zaharul.
- Cand incepe laptele sa fiarba punem grisul in ploaie si amestecam continuu, ca sa nu faca cocoloase.
- Il lasam la foc mic sa fiarba pana se ingroasa, amestecand cu grija sa nu se lipeasca.
- Dupa ce este gata, il punem intr-un bol si il stropim cu sirop de brad sau il puteti servi cu dulceata preferata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ce bun ar fi cu sirop de brad ...
Punctează această reţetă