Cum să faci făină de orez (fără gluten)
votează acum
O opțiune excelentă pentru cei care suferă de boala celiacă sau cei care urmează o dieta fără gluten, este aceasta rețetă de făina de orez, practică, economică și făcută în doar 5 minute. Și tot ce ne trebuie sunt boabe de orez.. Ești gata pentru această nouă descoperire? Detalii chiar mai jos:
Ingrediente
2
Cost estimat: 0.38Euros€ (0.19€/porție)
Materiale
- Blender
- Sită
Preparare
Puneți boabele de orez în bolul blenderului.
Alegeți funcția „puls” și amestecați până obțineți un praf fin.
Cerneți. Dacă mai aveți boabe întregi, amestecați-le din nou în robotul de bucătărie.
Lăsăți să se răcească. Păstrați făina de orez într-un recipient ermetic.
Observații
Ce tip de orez să folosim? : în această rețetă, folosim orez alb, cu bob lung, dar poate fi orez brun, orez integral sau orez prefiert.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 263Kcal
- Carbo: 57.8g
- Grăsimi: 0.8g
- Grăsimi sat.: 0.2g
- Proteine: 6g
- Fibre: 1.5g
- Zahăr: 0.2g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (75g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!