Cum să faci făină de orez (fără gluten)

votează acum
Altele
2 porții
Foarte ușor
5 min
263 Kcal

O opțiune excelentă pentru cei care suferă de boala celiacă sau cei care urmează o dieta fără gluten, este aceasta rețetă de făina de orez, practică, economică și făcută în doar 5 minute. Și tot ce ne trebuie sunt boabe de orez.. Ești gata pentru această nouă descoperire? Detalii chiar mai jos:


Ingrediente

2
Cost estimat: 0.38 (0.19€/porție)

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare


Observații

Ce tip de orez să folosim? : în această rețetă, folosim orez alb, cu bob lung, dar poate fi orez brun, orez integral sau orez prefiert.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 263Kcal
  • Carbo: 57.8g
  • Grăsimi: 0.8g
  • Grăsimi sat.: 0.2g
  • Proteine: 6g
  • Fibre: 1.5g
  • Zahăr: 0.2g
  • ProPoints: 7
  • SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (75g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+