Chec din albusuri
Ingrediente
Preparare
- Albusurile se bat spuma cu un strop de sare, se adauga zaharul pudra, aromele iar la final faina amestecand de jos in sus.
- Se pune in tava tapetata cu ulei si faina, sau hartie de copt.
- Se da la cuptor la 180 grade pentru cca 25-30 minute.
- Puteti pune in chec stafide, fructe confiate, nuci, alune dupa plac.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Silvia
Din pacate s-a lasat de tot, a fost un fiasco. Nu am pus praf copt pentru ca nu scria. Era mai frumoasa cand am asezat-o in tava; cand s-a copt, s-a lasat de tot....
Ati spus 5 linguri faina, e foarte relativa masuratoarea asta... linguri...rase? linguri ceva mai pline? linguri mai incarcate? Mai bine ziceati gramajul.
anonymous
F.bun.usor de preparat
anonymous
Fara praf de copt ? cum o sa creasca ? cu 5 linguri de zahar si nu-i dulce ! mai sigur in hartie de copt si nu tapetat cu faina.....a iesit ceva , da' nu cum m-as fi asteptat...
anonymous
Usor si foarte bun.
Silvia61Munteanu
SUPER
anonymous
Imi place
anonymous
18 Iunie 2014 - Si eu am albusuri si voi face reteta. Este explicita si sunt sigura ca va iesi ceva delicios. Am si stafide si nuca.....
anonymous
Delicioasa si simplu de realizat.
anonymous
Tocmai am scos checul din cuptor : foarte bun, lejer si pufos.
anonymous
Super
Punctează această reţetă