-
Home
-
Rețete
-
Altele
-
Retete de chec
-
Chec de zahar ars
Chec de zahar ars
Ingrediente
6
Cost estimat: 1.38Euros€ (0.23€/porție)
Preparare
-
Se arde 100 g zahar si se stinge cu 100 ml apa.
-
Se lasa pe foc pana se dizolva toata bomboana, dupa care se lasa sa se raceasca.
-
Se bat oualele cu 200 g zahar, se adauga siropul de zahar ars, zaharul vanilat, uleiul, praful de copt si in cele din urma faina.
-
Se pune compozitia int-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 496Kcal
-
Carbo: 97.9g
-
Grăsimi: 5.5g
-
Grăsimi sat.: 1.1g
-
Proteine: 11.8g
-
Fibre: 2.8g
-
Zahăr: 52.3g
-
ProPoints: 13
-
SmartPoints:
21
Informații nutriționale pentru 1 porție (164g)
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete