Puteti folosi ciuperci proaspete sau conservate. A folosit proaspete. Le-a taiat marunt si nu prea. Asa, cat sa se simta.
Cascavalul, dat pe razatoare, l-a amestecat bine cu faina .
A separat cele 3 oua. Galbenusurile le-a batut cu furculita; puneti ce condimente doriti. A pus doar putina sare.
Albusurile le-a batut spuma. Ceapa, tocata marunt a calit-o usor in ulei; peste, a adaugat ciupercile si le-a mai calit un pic impreuna. A luat tigaia de pe foc si a lasat sa se raceasca compozitia. A, puteti pune si niste marar tocat.
A adaugat peste ciupercile racorite cascavalul, apoi galbenusurile, a amestecat usor, iar la urma a incorporat si spuma de albus, usor, cu lingura de lemn, amestecand cu grija.
A turnat amestecul in tava tapetata cu hartie de copt si a introdus-o in cuptor; a lasat sa se coaca pana s-a rumenit usor deasupra, cred ca vreo 45 de minute.
Comentarii:
Multumim pt asa retete usoare si de facut repede