Arahide condimentate si coapte

Cele mai bune arahide pe care le-am gustat vreodata! Bat de la distanta orice alte arahide din comert. Simplu si usor de facut.
Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Cod negru cu roșii, lămâie și chimen
-
Hummus libanez
-
Medalioane cu linte rosie
-
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
Rasturnati arahidele intr-un castron. Separat, in alt castronel mai micut amestecati condimentele: sare + turmeric + coriandru + chimen + paprika + Masala cu apa. Rezulta o pasta pe care o turnati peste alune. Puneti si cele 2 lingurite ulei si amestecati bine, cu mana. - Lasati arahidele sa se marineze in acest amestec 5 minute, apoi puneti-le in tava unsa in prealabil cu celelalte 2 lingurite de ulei (eu am folosit o tava rotunda de pizza). Important e ca arahidele sa nu stea unele peste altele, inghesuite, in tava.
- Dati la cuptor pentru 20 minute. Mai scoateti tava dupa 10 minute ca sa amestecati arahidele cu o lingura. Bagati la loc in cuptor. Eventual le mai intoarceti o data dupa 10 minute. Gustati o arahida si vedeti daca e suficient de bine coapta. Daca da, scoateti tava din cuptor si lasati sa se racoreasca. Apoi serviti si daca nu reusiti sa le dati gata imediat, puneti-le intr-un borcanel inchis cu capac. Rezista mult si bine.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!