Sos alb cu marar

Altele
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

3

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Uleiul şi făina se amestecă într-o tigaie, când compoziţia a devenit omogenă se adaugă mărarul tăiat mărunt, se da la foc mic şi când începe să "sfârâie" putem adăuga laptele în cantitaţi mici până obţinem o compoziţie cremoasă. Adaugăm sarea, lăsăm să fiarbă 2-3 minute şi la final adăugam cele 2 linguri de smântână.
    Poate fi folosit cu succes la orce tip de carne şi chiar la cartofi copţi sau fierţi.
    POFTĂ BUNĂ!

Punctează această reţetă

CCatcooking

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Jhonutz

Genial

am gătit această rețetă
abuz

diana_j2018

Foarte gustos

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

In loc de smantana eu am folosit iaurt. A iesit foarte gustos.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte gustos.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Multumesc

abuz

anonymous

Dar un sos mai decent nu???????toate sosurile cu faina si lapte dar daca puneati iaurt cu mararul ala nu era mai bun???nu puneati 2 kg pe dv

abuz

anonymous

Foarte foarte bun

abuz

anonymous

Este simpla si la indemana oricui

abuz

anonymous

Superrrrrrrrrrrrrrrrrr

abuz
ady48

ady48

Super buna

abuz
  • pagina 1 / 2