Uleiul şi făina se amestecă într-o tigaie, când compoziţia a devenit omogenă se adaugă mărarul tăiat mărunt, se da la foc mic şi când începe să "sfârâie" putem adăuga laptele în cantitaţi mici până obţinem o compoziţie cremoasă. Adaugăm sarea, lăsăm să fiarbă 2-3 minute şi la final adăugam cele 2 linguri de smântână. Poate fi folosit cu succes la orce tip de carne şi chiar la cartofi copţi sau fierţi. POFTĂ BUNĂ!
Comentarii (14):
Genial
Foarte gustos
In loc de smantana eu am folosit iaurt. A iesit foarte gustos.
Foarte gustos.
Multumesc
Dar un sos mai decent nu???????toate sosurile cu faina si lapte dar daca puneati iaurt cu mararul ala nu era mai bun???nu puneati 2 kg pe dv
Foarte foarte bun
Este simpla si la indemana oricui
Superrrrrrrrrrrrrrrrrr
Super buna