Ingrediente: 1 l lapte 200 g orez 2 oua(pe care le-am uitat in poza) 100 g zahar(puteti pune mai mult daca vreti si mai dulce) 2 plicuri zahar vanilat 50 g...
Ingrediente: 100 g orez cu bobul rotund 600 ml lapte 170 g lapte condensat 2 batoane de scortisoara 2 lingurite esenta de portocale (vanilie sau rom) 100 g...
Ingrediente: Ingrediente pentru un borcan de 3 litri: 6 flori de soc 3 litri de apă plată 200g miere albine 2 lămâi 1 portocală (+ 6 boabe orez pentru sifonare)
Orezul este un aliment sănătos și gustos, un ingredient de bază pentru pregătirea unor feluri principale de mâncare cu orez sau deserturi cu orez. Orezul oferă organisnului nutienți de calitate și energie.
Ingrediente: 4 jumatati de piept de pui dezosat, fara piele, circa 125 g fiecare 30 g unt 4 cepe medii, feliate subtire 4 catei de usturoi, tocati marunt 250 g...
Ingrediente: 2 linguri zahar brun 2 linguri sos de soia 1 lingura vin de orez 3-4 linguri otet de orez 1 lingura ulei de susan 1/4 cana ulei vegetal 2...
Ingrediente: 5 cani supa de pui/legume 1/2 cup orez cu bobul lung 1 morcov 1 tulpina de telina 2 oua 1 lingurita coaja de portocala,rasa 3 linguri suc de...
Ingrediente: 4 bucati piept pui fara oase 1 ceapa mare taiata 3 catei usturoi taiati 1 lingura unt sau margarina sucul de la 2 portocale + putina coaja rasa...
Cu totii stim ca cele mai multe beneficii ale consumului de fructe le obtinem din coaja, ca de la citrice se consuma doar pulpa (miezul), coaja fiind necomestibila, chiar otravitoare in unele cazuri, asa ca ne-am gandit sa cautam si sa vedem la ce ne-ar folosi cojile...
Ingrediente: 125 g orez, 350 ml lapte, 1 lingura stafide, 1 lingura lichior portocale, ½ portocala, 1 ou, 1 lingura unt, ½ lamaie, 35 g zahar, 25 g migdale, 1...