Tort de cartofi
votează acum

Ingrediente
6
Crema de coacaze pentru tortul de cartofi :
Rețete inrudite
-
Tort portughez de biscuiți
-
Tort zebra, desert exotic
-
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
-
Tort cu nuca de cocos petitchef
Preparare
Preparare25 min
Gătire35 min
- Se freaca 8 galbenusuri cu zaharul, dupa care se adauga grisul, cartofii si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia in forma pentru tort tapetata cu margarina si faina se coace in cuptorul cald la foc potrivit.
- Dupa ce s-a racit tortul, se taie in doua si se umple cu crema de coacaze. Deasupra se pune frisca, se orneaza.
- Albusurile se bat spuma, apoi se adauga 100g zahar pudra si se bate in continuare deasupra aburilor. Margarina se freaca cu 50g zahar pudra si cu gemul de coacaze. La aceasta compozitie adaugam, dupa ce s-a racit, albusul spuma.
Retete de prajituri si torturi
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!