Petitchef

Supa chineazeasca de pui cu porumb

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pieptul de pui fara piele se curata de grasime si se spala bine, apoi se taie in cubulete mici. Punem doi litri de apa la fiert, si cand incepe sa clocoteasca adaugam cubuletele de piept de pui. Se lasa sa fiarba timp de 15 minute, inlaturandu-se spuma care se formeaza.
  • Intre timp, a oprit separat 3 linguri din cantitatea de porumb, iar restul l-am facut crema cu ajutorul blenderului. Cand pieptul de pui este fiert, se adauga pasta de porumb si se lasa sa dea in clocot de cateva ori.
  • Dupa aceasta se adauga si cele 3 linguri de boabe de porumb pastrate mai devreme si o lingurita de amidon care a fost dizolvat in prealabil in putin lichid rece (supa racita/apa).
  • Amestecam bine si lasam sa mai fiarba inca 2-3 minute, timp in care supa se va mai ingrosa putin de la amidon.
  • La final se bate bine un ou si apoi se toarna incet in supa care clocoteste amestecand continuu.
  • Se adauga sare dupa gust. La servire peste supa chinezeasca de pui cu porumb se presara piper si, optional, ceapa verde tocata foarte subtire.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supă asiatică de pui super aromată și reconfortantă
Supă asiatică de pui super aromată și reconfortantă
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
4 porții
22 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa rece de pepene si rosii
Supa rece de pepene si rosii
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
2 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! De ce este siropul de porumb un indulcitor controversat? De ce este siropul de porumb un indulcitor controversat? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează