Sote de mazare cu friganele

Sote de mazare cu friganele
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Friganele cu pesto


Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se fierbe mazarea in apa cu sare.
  • Intre timp se bat ouale intr-o farfurie adanca si se toarna laptele in alta farfurie adanca.
  • Se trece fiecare felie de paine intai prin lapte, apoi prin ou si se prajeste in ulei pe ambele parti.
  • Se scurge apoi zeama in care a fiert mazarea si se pune sa se soteze in unt, adaugand sare dupa gust.
  • Se adauga la sfarsit mararul tocat.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

02/12/2013

Reteta clasica. F gustoasa ! Multumiri

(0) (0) abuz



+