Sos de branza

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Aligot - piure de cartofi cu branza


Preparare

Preparare20 min
Gătire5 min
  • Intr-o tigaie se caleste usturoiul zdrobit cu uleiul de masline pana incepe sa isi degaje aroma.Se adauga smantana.
  • Se tine pe foc potrivit cateva minute sa scada si se adauga branza cu mucegai.Se amesteca de cateva ori , se adauga putin piper si se lasa inca 5 minute.Se tine sosul cald pana la servire.
  • Acest sos merge de minune cu o friptura de pui sau de vita dar merge foarte bine si cu peste servit cu pui la gratar.Sosul si friptura trebuie sa fie la temperaturi apropiate.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

17/11/2013

Am mincat ,mi-a placut!!!!!!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
cornelandrei, 02/02/2022

Din pacate Gran Cucina nu este SMANTANA este un "Sos pe baza de grasimi vegetale".

(0) (0) abuz
19/01/2013

La pamant

(0) (0) abuz



+