Rulou de carne de vita umplut cu orez

Rulou de carne de vita umplut cu orez
Felul principal
3 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

3

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Carnea de vita batuta se intinde pe masa de lucru.
  • Se caleste in ulei 1 ceapa, usturoiul si carnea tocata pana este facuta bine. Apoi se amesteca cu orezul si pasta de rosii, sare si piper. Acesta este amestecul cu care umplem carnea de vita.
  • Punem cateva linguri de umplutura pe fiecare felie de carne de vita, apoi rotim pentru a forma un rulou si fixam cu o scobitoare.
  • Asezam rulourile formate intr-un vas termorezistent si turnam vinul pe ele, dam la cuptorul preincalzit la 200 grade C cam 30 -40 de minute. Lasam in cuptor pana carnea de vita e facuta.
retete30minuteRetete30minute

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

cristian_g2017_1, 25/02/2019

1 kg de carne pt 3 portii?

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
ancamaria, 25/02/2019

Or fi mai mincaciosi :D

(0) (0) abuz