Pungute de piept de curcan cu mozzarella si ardei

Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- M-am inspirat dupa o reteta vazuta pe blogul Monicai Retete in imagini, doar ca am schimbat compozitia sa o adaptez gusturile casei.
Preparare: batem bine bucatile de piept de pui, trebuie sa fie ca pentru un snitel dar mai mari. Le condimentam bine pe ambele parti cu sare si piper si punem pe fiecare bucata o lingura de mozzarella rasa si o lingura de ardei rosu taiat cubulete si calit in prealabil in putin ulei si presaram putina verdeata .
Apoi adunam bucatile de carne ca si o puguta si le legam , lasandu-le ca si o fundita deasupra. Le-am legat cu in fir de ata rosie mai gros sa fie usor de identificat si inlaturat atunci cand se mananca.
Am trecut pungutele astfel otinute prin faina si apoi prin ou batut si la urma prin pesmet ca si pe snitele. Le-am intors prima data si le-am pudrat bine funda si apoi restul , cu grija sa fie acoperite pete tot. Le-am copt ca si pe snitele, la foc mic sa se patrunda f bine peste tot, la inceput le-am pus rasturnate sa se rumeneasca partea de deasupra si apoi cu grija pe toate partile pana s-au rumenit frumos peste tot. Le-am servit acompaniate de inimioare de cartofi prajiti. Pentru cartofi prajiti am taiat felii mai groase de cartofi si i-am decupat cu o inimioara mica pentru facut biscuiti. Le-am fiert timp de 6 minute si apoi i-am prajit in baie de ulei.
I-am servit impreuna pe un platou, punguta de piept de curcan incadrata de salata verde de mai multe tipuri si cartofii prajiti acoperiti cu putina verdeata. Pentru decor am adaugat cateva boabe rosii de coacaze sa fie mai pasional . Din pacate ne-am pus pe mancat si am uitat sa fac si poze la sectiune .data viitoare.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
De incercat
anonymous
Interesant de facut aceasta reteta.
anonymous
Nu-mi dau seama cum arata aceste 'pungute'
A
ARH. DAN FILIMON
Pungute din piept de curcan....si cand se da reteta....batem pieptul de pui...!!!
anonymous
Am sa o incerc...
psre buna si aspectuasa la taiat...
anonymous
Suna tare bine,o sa incerc sa vad cum este
anonymous
Arata foarte bine
anonymous
Interesant nu este deloc greu dar cred ca este delicat de prajit inrest cred ca am sa incerc multumim de sugestie
anonymous
INTERESANT! BRAVO!SI DESIGN-UL DE FOARTE BUN GUST! Marlene! fan PETIT CHEF
anonymous
F buna si rapida de facut