Pulpe de curcan la cuptor

Pulpe de curcan la cuptor
Felul principal
2 porții
Ușor
1 h 30 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire1 h 20 m
  • Se spala pulpele de curcan si apoi se sterg cu un servetel de bucatarie ca sa ramana uscate. Se toaca patrunjelul, mararul si cimbrisorul proaspat si se amesteca cu 2 linguri de ulei apoi se adauga sare si piper (dupa gustul fiecaruia). Se ung bine pulpele cu acest amestec de verdeturi si apoi pun intr-un tava in restul de ulei. Se adauga o cana de apa, se acopera cu folie de aluminiu si se introduc in cuptorul incins in prealabil. Se curata cartofii, se spala, se taie in sferturi si se presara cu sare. Dupa aproximativ 40 de minute se scoate folie de pe tava, se adauga cartofii si inca o cana de apa si se introduce tava iarasi la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
    Pulpele de curcan si cartofii se servesc alaturi de rosii sau castraveti murati. Pofta buna!

    Detalii suplimentare puteti gasi pe:
    www.gatindcumira.blogspot.com
Gatind cu MiraGatind cu Mira

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Imi place sa fac sex cu curcanul , nu sa-l mananc!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Miaaaaaaaaaaaaaaaaaaamyyy

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Sunt ok

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Merge si cu salata verde...acum am bagat si eu o pulpa la cuptor ! Sanatate tuturor!

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Uiti ca acest curcan a fost de la avicola

abuz

anonymous

Foarte praf

abuz

anonymous

E ffffff buna
























e fffffbuna

abuz

anonymous

Buuunnnnnnnnnnnnn

abuz

anonymous

Foarte buna reteta

abuz
  • pagina 1 / 3