Praz cu sos de vin si masline / garnitura
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Prajul se curata. se spala bine si se portioneaza. Inainte de a-l pune la fiert, se leaga cate doua bucati ca sa nu se desfaca. Se pune apoi la fiert in apa cu sare pentru cca. 8-10 minute, la foc mic.
- Separat se face sosul de masline cu vin. Se inabusa in ulei ceapa taiata marunt. Se adauga maslinele verzi maruntite, care au fost desarate inainte in apa calda.
- Se stinge totul cu vin alb, sare, piper. Se adauga si prajul si se mai lasa citeva minute. Se servesc pe platou cu sosul de masline deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

petrescu_g
De ce sa nu punem maslinele la desarat in apa rece? SOLUBILITATEA SARII IN APA NU DEPINDE DE TEMPERATURA. Este o exceptie ca multe altele in cazul apei...
J
John_
Pe alea 5 din poze cum naiba le-ai legat cate doua? Cand le mancam le dezlegam sau inghitim si sforile? Sau la tacamuri adaugam si o foarfeca? Mai frate, cate dileme mi-a creat reteta asta!
Punctează această reţetă