Praz cu sos de vin si masline / garnitura

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Prajul se curata. se spala bine si se portioneaza. Inainte de a-l pune la fiert, se leaga cate doua bucati ca sa nu se desfaca. Se pune apoi la fiert in apa cu sare pentru cca. 8-10 minute, la foc mic.
  • Separat se face sosul de masline cu vin. Se inabusa in ulei ceapa taiata marunt. Se adauga maslinele verzi maruntite, care au fost desarate inainte in apa calda.
  • Se stinge totul cu vin alb, sare, piper. Se adauga si prajul si se mai lasa citeva minute. Se servesc pe platou cu sosul de masline deasupra.

Punctează această reţetă

Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

petrescu_g

petrescu_g

De ce sa nu punem maslinele la desarat in apa rece? SOLUBILITATEA SARII IN APA NU DEPINDE DE TEMPERATURA. Este o exceptie ca multe altele in cazul apei...

abuz

John_

Pe alea 5 din poze cum naiba le-ai legat cate doua? Cand le mancam le dezlegam sau inghitim si sforile? Sau la tacamuri adaugam si o foarfeca? Mai frate, cate dileme mi-a creat reteta asta!

abuz