Se bat ouale cu zaharul si zaharul vanilat dupa care se adauga cele 5 linguri de gris si laptele batut.
Se bat ouale cu zaharul si zaharul vanilat dupa care se adauga cele 5 linguri de gris si laptele batut.
Pregatim tava pentru prajitura: o ungem cu putin unt moale si punem peste hartie de copt.
Pregatim tava pentru prajitura: o ungem cu putin unt moale si punem peste hartie de copt.
Foile de placinta decongelate, le desfasuram si le taiem in 2 pentru a fi egale cu tava. Apoi se pun unele peste altele si se impart in 3 parti egale.
Foile de placinta decongelate, le desfasuram si le taiem in 2 pentru a fi egale cu tava. Apoi se pun unele peste altele si se impart in 3 parti egale.
In tava se pune cu polonicul din compozitia de mai sus iar peste de aseaza prima parte de foi, fiecare foaie unsa in prealabil cu unt topit, apoi din nou compozitie, foi, compozitie, foi si din nou compozitie.
In tava se pune cu polonicul din compozitia de mai sus iar peste de aseaza prima parte de foi, fiecare foaie unsa in prealabil cu unt topit, apoi din nou compozitie, foi, compozitie, foi si din nou compozitie.
Apoi se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade cca 45 minute. In momentul in care s-a rumenit la suprafata inseamna ca este coapta.
Apoi se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade cca 45 minute. In momentul in care s-a rumenit la suprafata inseamna ca este coapta.