Petitchef

Portofele din muschi de porc

Portofele din muschi de porc



Ingrediente:
3 felii de muschi taiate dublu si batute bine cu ciocanul pentru snitele

scobitorifaina de griu

pentru umplutura:

o jumatate pahar lapteo felie de piine 2 felii de prosciutto cotto o lingura busuioc macinat2 linguri de parmezansare piper macinatbrinza philadelphia 1-2 linguri ulei de maslineunt cit o nucajumatate pahar de vin marsala (vin rosu sec)

Pregatim intii umplutura pentru carne. Punem piinea bucatele la inmuiat cu laptele, dupa care scurgem bine piinea de lapte si bagam in robotul de bucatarie: piinea, busuiocul, prosciutto, parmezanul, un picut de piper macinat si un pic de sare.

Macinam totul in modul de a obtine o compozitie omogena, dupa care adaugam brinza philadelphia cam trei sferturi de cubulet.

Umplem portofelele cu o compozitia obtinuta, fara insa a exagera, altfel riscam sa iasa umplutura din portofel

dupa care prindem carnea cu 3-4 scobitori

dam carnea usurel prin faina, nu exageram sa infainam si punem portofelele in tigaia de prajit, unde am incalzit uleiul si untul.

prajim la foc mijlociu intorcind pe ambele parti, iar cind sint bine rumenite, turnam vinul peste carne si tot la foc mijlociu, intoarcem pe ambele parti, pina se evapora alcoolul si carnea are o frumoasa culoare.

Recomand sa le taiati aproape reci, chiar reci as spune, pentru ca crema ramine molcuta.

Se servesc cu cartofi la cuptor sau salata de rosii. Pofta buna !








Comentarii:

elena27, 21/05/2009

Savuros,cred ca ar merge f bine la gril

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Muschi de porc in foietaj
Muschi de porc in foietaj
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Muschi de porc in sos de prune
Muschi de porc in sos de prune
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Lonza di maiale con funghi(muschi de porc cu ciuperci)
Lonza di maiale con funghi(muschi de porc cu ciuperci)
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Muschi de porc cu sos de mustar
Muschi de porc cu sos de mustar
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Muschi de porc mexican si salata calda de legume
Muschi de porc mexican si salata calda de legume
4 porții
1 h 30 m
Ușor
4.6 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează