Petitchef

Peste in crusta de chips

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pus fileurile de peste in apa cu sare pentru 20 de minute. E un truc pe care invatat de la socrul meu.
  • Scos pestele din apa si sters bine tavalit prin faina, oua si chipsuri.
  • Pus fileurile in cuptor, pe hartie de copt si lasat 20 de minute.
  • Data viitoare voi folosi alt gen de chipsuri ca astea nu putut toca bine si au ramas bucatile cam mari.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Gratinarea – arta coptului in crusta Gratinarea – arta coptului in crusta

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!


Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează