Orez cu dovleac

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min
200 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 1.81 (0.45€/porție)

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Preparare: taiem dovleacul in doua.Scoatem semintele, il curatam de coaja si il taiem in cuburi. Il aruncam in apa calda si il lasam sa fiarba pana se inmuaie.
  • Il scoatem pe o farfurie (zeama in care a fiert nu o aruncati) si il pasam usor cu o furculita.
  • Ceapa o tocam si o calim in doua linguri de ulei de masline. Adaugam orezul si il lasam putin pe foc pana incepe sa sticleasca.
  • Turnam incet apa in care a fiert dovleacul si piureul de dovleac. Lasam sa fiarba la foc mic, pana se face orezul. Potrivim de sare.Serviti-l cald, cu parmezan ras.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 200Kcal
  • Carbo: 30.9g
  • Grăsimi: 5.7g
  • Grăsimi sat.: 1.6g
  • Proteine: 5.5g
  • Fibre: 1.9g
  • Zahăr: 1g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (119g)
IIsabela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Comentariul tău:arata super fain

abuz