Orez cu dovleac
Ingrediente
4
Cost estimat: 1.81Euros€ (0.45€/porție)
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Preparare: taiem dovleacul in doua.Scoatem semintele, il curatam de coaja si il taiem in cuburi. Il aruncam in apa calda si il lasam sa fiarba pana se inmuaie.
- Il scoatem pe o farfurie (zeama in care a fiert nu o aruncati) si il pasam usor cu o furculita.
- Ceapa o tocam si o calim in doua linguri de ulei de masline. Adaugam orezul si il lasam putin pe foc pana incepe sa sticleasca.
- Turnam incet apa in care a fiert dovleacul si piureul de dovleac. Lasam sa fiarba la foc mic, pana se face orezul. Potrivim de sare.Serviti-l cald, cu parmezan ras.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 200Kcal
- Carbo: 30.9g
- Grăsimi: 5.7g
- Grăsimi sat.: 1.6g
- Proteine: 5.5g
- Fibre: 1.9g
- Zahăr: 1g
- ProPoints: 5
- SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (119g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Bun
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent
anonymous
Comentariul tău:arata super fain