Spalam orezul in 2-3 ape si il punem la fiert in supa de pui. Cand incepe sa clocoteasca apa, adaugam boabele de mazare si cele doua lingurite de curry, continuam fierberea.
Condimentam cu sare, piper si fulgi de chili dupa preferinta. Avem grija sa amestecam usor in orez pentru a nu se prinde de vas si eventual sa completam cu supa de pui (daca ramane fara lichid). Timpul de pregatire al acestei garnituri n-ar trebui sa dureze mai mult de 15-20 de minute.
Asadar orezul nu trebuie fiert precum un pilaf traditional, orezul salbatic fiind un tip de orez care nu se lipeste. Va doresc pofta buna si o zi faina in continuare .
Pai si supa de pui in cate minute ai facut-o?? instantaneu? de ce in fotografie apare carne? poate nu vad bine, ca numai orez am mancat in India si Irak! extraordinar de bine facut!
Comentarii:
Puteai sa-i zici orez cu sare, sau cu piper, sau cu fulgi de chilli, ca si curry tot condiment este! Saraca logica!
Pai si supa de pui in cate minute ai facut-o?? instantaneu?
de ce in fotografie apare carne? poate nu vad bine, ca numai orez am mancat in India si Irak! extraordinar de bine facut!
Felicitari:D