Orez cu curry

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Spalam orezul in 2-3 ape si il punem la fiert in supa de pui. Cand incepe sa clocoteasca apa, adaugam boabele de mazare si cele doua lingurite de curry, continuam fierberea.
- Condimentam cu sare, piper si fulgi de chili dupa preferinta. Avem grija sa amestecam usor in orez pentru a nu se prinde de vas si eventual sa completam cu supa de pui (daca ramane fara lichid). Timpul de pregatire al acestei garnituri n-ar trebui sa dureze mai mult de 15-20 de minute.
- Asadar orezul nu trebuie fiert precum un pilaf traditional, orezul salbatic fiind un tip de orez care nu se lipeste. Va doresc pofta buna si o zi faina in continuare .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
John Doe
Puteai sa-i zici orez cu sare, sau cu piper, sau cu fulgi de chilli, ca si curry tot condiment este! Saraca logica!
C
cristian_g2017_1
Pai si supa de pui in cate minute ai facut-o?? instantaneu?
de ce in fotografie apare carne? poate nu vad bine, ca numai orez am mancat in India si Irak! extraordinar de bine facut!
anonymous
Felicitari:D
Punctează această reţetă