Mâncare de ștevie cu orez

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

o reteta minunata de post

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Ștevia se spală frunză cu frunză, după care se curăță de nervurile de pe mijlocul frunzelor.

    Ceapa se curăță și se toacă mărunt.

    Se pune la călit într-o cană de apă (200 ml) și este la opțiunea voastră dacă puneți și 1-2 linguri ulei.

    După ce am călit ceapa vreo 10 minute, adăugăm ștevia tocată mărunt și orezul clătit în 2-3 ape.

    Lăsăm să se înmoaie toată ștevia apoi acoperim cu apă și lăsăm să fiarbă la foc mic.

    Amestecăm din când în când.

    După 20 minute, verificăm orezul dacă este fiert și condimentăm cu sare și piper.

    Servim imediat cu roșii.
  • Poftă bună!
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: