Pieptul de pui taiat cubulete se caleste usor in cele 2 linguri de ulei. Se adauga ceapa tocata marunt, morcovul si pastarnacul cubulete si boiaua de ardei dulce si uite. Daca folositi ardei gras proaspat, tot acum se pune si acesta. Se lasa 2-3 minute la calit.
Dupa ce legumele s-au inmuiat, se adauga cele 2 linguri cu zarzavat si se completeaza cu apa. Dupa ce da in clocot, se pune orezul spalat in prealabil, bulionul si foaia de dafin si se lasa sa fiarba la foc mic pana e gata orezul. Pe parcurs, mai adaugati apa daca mai trebuie. La final, se condimenteaza dupa gust si se adauga verdeata tocata.
Comentarii:
Foarte bun...
A iesit foarte buna
Foarte buna
Foarte buna mancarica
AM SO INCERC NUMAI DECIT
Foarte buna
A iesit chiar buna.multumim
Foarte buna buna buna
9
Foarte buna! Multumim! :)