Petitchef

Mamaliga cremoasa cu spanac

Felul principal
2 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Intr-o cratita, pe foc potrivit, se pune apa cu 15 gr sare si 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate la fiert. Dupa ce incepe sa fiarba, se adauga faina de malai, in ploaie, amestecand continuu cu telul.
  • Se lasa mamaliga sa dea intr-un clocot, apoi se reduce flacara la minim si se lasa sa fiarba usor timp de 15 minute, amestecand din cand in cand.Intre timp se amesteca smantana cu usturoiul tocat.
  • Dupa cele 15 minute adauga smantana cu usturoi si amesteca bine. Ia mamaliga de pe foc, adauga frunzele de spanac si amesteca usor.Acopera cratita si lasa mamaliga sa stea 5-6 minute pentru ca spanacul sa se inmoaie usor.

Rețete inrudite

YouTube

Carnati cu mamaliga


Poze

Mamaliga cremoasa cu spanac
Mamaliga cremoasa cu spanac - poza 2
Mamaliga cremoasa cu spanac - poza 3
Mamaliga cremoasa cu spanac - poza 4
Mamaliga cremoasa cu spanac - poza 5
Mamaliga cremoasa cu spanac - poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supă cremă de spanac-petitchef
Supă cremă de spanac-petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Quiche cu branza de capra si spanac
Quiche cu branza de capra si spanac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Mamaliga, preparat traditional romanesc! Mamaliga, preparat traditional romanesc! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează