Mamaliga cremoasa cu spanac

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Intr-o cratita, pe foc potrivit, se pune apa cu 15 gr sare si 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate la fiert. Dupa ce incepe sa fiarba, se adauga faina de malai, in ploaie, amestecand continuu cu telul.
  • Se lasa mamaliga sa dea intr-un clocot, apoi se reduce flacara la minim si se lasa sa fiarba usor timp de 15 minute, amestecand din cand in cand.Intre timp se amesteca smantana cu usturoiul tocat.
  • Dupa cele 15 minute adauga smantana cu usturoi si amesteca bine. Ia mamaliga de pe foc, adauga frunzele de spanac si amesteca usor.Acopera cratita si lasa mamaliga sa stea 5-6 minute pentru ca spanacul sa se inmoaie usor.

Punctează această reţetă

LLaylalala

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: