Kaizerul il taiem feliute subtiri si il prajim pana devine rumen.Radem branza pe razatoarea cu ochiuri mari.
Ungem cu un unt un vas de yena,sau ce forma avem.
Punem un rand de mamaliga unul de branza,mamaliga,branza si ultimul strat mamaliga.Adaugam kaizerul prajit desupra si introducem la cuptor pentru 10 minute.
Incercati in loc de kaizer sa prajiti slaninuta de casa afumata taiata in cubulete . Cu grasimea fierbinte ce provine din prajirea slaninutei ,inclusiv jumerile ,se aranjeaza mamaliga in vas ,peste se presara branza data pe razatoarea mare,repetandu-se pana ce se termina ingredientele.Ultimul strat va fi mamaliga peste care putem pune 2-3 linguri de smantana sau sa presaram branza .Se poate servi imediat ,chiar si fara a da la cuptor . POFTA BUNA!
Comentarii (89):
Minunat
Bună dar fără kaizer prăjit putem pune cașcaval ras
Merge și fără kaiser
Super!!!
F.gustos
F.buna!!! si cu multe calorii
Poti arunca, carnea. excelenta
Excelent !!!
Incercati in loc de kaizer sa prajiti slaninuta de casa afumata taiata in cubulete . Cu grasimea fierbinte ce provine din prajirea slaninutei ,inclusiv jumerile ,se aranjeaza mamaliga in vas ,peste se presara branza data pe razatoarea mare,repetandu-se pana ce se termina ingredientele.Ultimul strat va fi mamaliga peste care putem pune 2-3 linguri de smantana sau sa presaram branza .Se poate servi imediat ,chiar si fara a da la cuptor .
POFTA BUNA!
Foarte aspectos