Gratin de cartofi dulci cu lapte de cocos si curry

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Am găsit o garnitură grozavă pentru carnea și peștele dumneavoastră: un gratin de cartofi dulci! Și pentru a adăuga și mai multe arome, îl combinăm cu lapte de cocos și curry. Încearcă rețeta noastră de mai jos ↓

Ingrediente

4

Preparare

Preparare5 min
Gătire30 min
  • Curățați cartofii dulci și tăiați-i bucăți.
    Curățați ceapa roșie și tăiați-o și ea.
  • Gătiți totul la abur.
  • Odată ce cartofii dulci sunt gătiți (verificați starea de fierbere introducând vârful unui cuțit, ar trebui să intre în el fără probleme), puneți-i cu bucățile de ceapă roșie într-un vas pentru gratinat.
  • Într-un castron amestecați laptele de cocos, curry, sare și piper. Gustați si ajustați proportiile, apoi turnați acest preparat în vasul pentru gratinat.
  • Coaceți 15 minute la 200°C și gata! Pofta buna!

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: