Gratin de cartofi dulci cu lapte de cocos si curry
Am găsit o garnitură grozavă pentru carnea și peștele dumneavoastră: un gratin de cartofi dulci! Și pentru a adăuga și mai multe arome, îl combinăm cu lapte de cocos și curry. Încearcă rețeta noastră de mai jos ↓
Ingrediente
4
Preparare
Preparare5 min
Gătire30 min
- Curățați cartofii dulci și tăiați-i bucăți.
Curățați ceapa roșie și tăiați-o și ea. - Gătiți totul la abur.
- Odată ce cartofii dulci sunt gătiți (verificați starea de fierbere introducând vârful unui cuțit, ar trebui să intre în el fără probleme), puneți-i cu bucățile de ceapă roșie într-un vas pentru gratinat.
- Într-un castron amestecați laptele de cocos, curry, sare și piper. Gustați si ajustați proportiile, apoi turnați acest preparat în vasul pentru gratinat.
- Coaceți 15 minute la 200°C și gata! Pofta buna!
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!