Petitchef

Friptura de ied in sos de vin

Felul principal
4 porții
30 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala bine carnea de ied, se indeparteaza pielitele si se lasa la macerat 4h in urmatorul bait: 2 lg sos de soya, 1 lg vegeta, 1 lg boia dulce, 2 lg condimente pt miel sau oaie, zeama de la 2 lamai.
  • Dupa ce s-au scurs cele 4h punem pulpitele de iedut intr-o tava cu ulei si presaram peste ele o ceapa taiata julien si cativa catei de usturoi.
    Dupa 40 min. o stropim cu un pahar de vin rose (al meu a fost si sfintit!) si mai lasam 10 min.
    Se dezoseaza pulpitele, se pun pe farfurie si se stropesc cu zeama din tava.
  • Garnitura se face din legume. ales castraveti verzi si morcovi cruzi taiati bastonase, pe care legat cu o fundita de ceapa verde.
  • Mai facut o salata turceasca-geagic- din castraveti rasi si rondele cu 3 catei de usturoi zdrobiti pe care inecat in smantana. potrivit de sare si gata!


Poze

Friptura de ied in sos de vin
Friptura de ied in sos de vin - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

30/09/2013

Super!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/09/2013

EEE buuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/04/2014

Ma interesa reteta si sper sa fie la fel de gustoasa cum se vede!

(0) (0) Abuz
06/04/2014

Foarte buna !

(0) (0) Abuz
28/09/2013

E bun

(0) (0) Abuz
02/04/2013

Chiar daca e in sos de vin ,nu strica si cateva legume puse in tava,taiate feliute sau rondele.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
1 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Vin fiert - petitchef
Vin fiert - petitchef
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează