Curcan pe pat de legume mexicane

Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire2 h 30 m
- Carnea de curcan se spala si se taie bucatele potrivite (mai mici). Se potriveste de sare si piper.
Intr-o tava termorezistenta, adaugam uleiul si bucatile de curcan, le dam la cuptor pentru ~ o ora.
Dupa o ora, scoatem tava din cuptor, scoatem carnea, punem legumele mexicane, adaugam vinul, sosul de rosii.
Condimentam cu sare si piper.Punem bucatile de carne deasupra si dam la cuptor pentru o ora (punand o folie de aluminiu deasupra).
Dupa o ora, scoatem folia de aluminiu si mai lasam 30 minute sa se rumeneasca carnea.
Bon Appetit!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Nu am folosit vin
am gătit această rețetă
anonymous
Usoara,f.buna
anonymous
Minunat!
anonymous
Astazi o prepar !
anonymous
Usor de pregatit si foarte gustos.
anonymous
Daca dam bucatile de carne numai cu ulei la cuptor o ora este jale.se vor praji si se vor usca rau de tot.cei care se entuziasmeaza cred ca nu prea le au cu gatitul.
anonymous
Multumim pentru reteta, delicios!
anonymous
Imi place.
anonymous
Minunat!
anonymous
Arata super
Punctează această reţetă