Carnea de curcan se spala si se taie bucatele potrivite (mai mici). Se potriveste de sare si piper. Intr-o tava termorezistenta, adaugam uleiul si bucatile de curcan, le dam la cuptor pentru ~ o ora. Dupa o ora, scoatem tava din cuptor, scoatem carnea, punem legumele mexicane, adaugam vinul, sosul de rosii. Condimentam cu sare si piper.Punem bucatile de carne deasupra si dam la cuptor pentru o ora (punand o folie de aluminiu deasupra). Dupa o ora, scoatem folia de aluminiu si mai lasam 30 minute sa se rumeneasca carnea.
Daca dam bucatile de carne numai cu ulei la cuptor o ora este jale.se vor praji si se vor usca rau de tot.cei care se entuziasmeaza cred ca nu prea le au cu gatitul.
Comentarii (13):
Nu am folosit vin
Usoara,f.buna
Minunat!
Astazi o prepar !
Usor de pregatit si foarte gustos.
Daca dam bucatile de carne numai cu ulei la cuptor o ora este jale.se vor praji si se vor usca rau de tot.cei care se entuziasmeaza cred ca nu prea le au cu gatitul.
Multumim pentru reteta, delicios!
Imi place.
Minunat!
Arata super