Cum să fierbi tare un ou?

votează acum
Felul principal
1 porții
Foarte ușor
15 min
73 Kcal

Cel mai simplu mod de a găti un ou este să îl fierbi. Ideal pentru a-l mânca cu o salată sau pentru un picnic. Nu uitați să pregătiți și o maioneză care să o însoțească.


Ingrediente

1
Cost estimat: 0.2 (0.2€/porție)

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire10 min

Observații

Cât durează să fierbi tare un ou?

Timpul de gătire pentru un ou fiert tare este de 10 minute în apă clocotită.

De ce să punem ouăle la fiert în apă rece?

Riscul de a scufunda ouăle în apă clocotită este să le spargem din cauza șocului termic.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 73Kcal
  • Carbo: 0.4g
  • Grăsimi: 5.2g
  • Grăsimi sat.: 1.4g
  • Proteine: 6.2g
  • Fibre: 0g
  • Zahăr: 0.3g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (550g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+